top of page
Foto van schrijverMarjorie

Quote: Een mogelijkheid voor God


Vandaag nodigt de Heer de zieken uit om in Hem te geloven. De moeilijkheden van de mens is een mogelijkheid voor God.  Quote Ellen White, 3SM295


Quote: Een mogelijkheid voor God

"Vandaag nodigt de Heer de zieken uit om in Hem te geloven. De moeilijkheden van de mens is een mogelijkheid voor God.

....

Bij alle behandelingen die we aan zieken geven, moeten we eenvoudig vurig bidden om de zegen van genezing. We moeten de zieken wijzen op de medelijdende Verlosser en op Zijn macht om te vergeven en te genezen. Door Zijn genadige voorzienigheid kunnen ze hersteld worden.

...

Het is Christus die in alle gevallen heeft genezen, zoals het Christus was die in de dagen van Zijn bediening de doden tot leven wekte. Het is Christus die krachtig werkt door de bediening van Zijn dienaren. We moeten op deze Christus vertrouwen en in Hem geloven. Zijn zegen over de middelen, die gebruikt worden om de gezondheid te herstellen, zal succes brengen. De barmhartigheid van Christus openbaart zich graag ten behoeve van de lijdende mensheid. Hij is het, die de genezing aan de zieken geeft."

Quote uit '3 Selected Messages', p.295-296.


Gebed bij ziekte

Heb je te maken met ziekte of andere moeilijkheden? Geloof in Jezus, heb vertrouwen in Hem. Leg in gebed je zorgen bij God neer. Ook mag je je gebedspunten met ons delen, zodat we met je mee kunnen bidden.


Het is mogelijk om gebed aan te vragen bij Woord en Welzijn. Voor jezelf of voor een ander. Graag bidden we met je mee. Dus heb je een gebedsverzoek, wil je voorbede voor iemand vragen of mogen we God ergens voor danken? Laat het weten!


Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld en nooit doorgegeven. Klik op onderstaande knop om gebed aan te vragen. Het gebedsteam zit voor je klaar om te bidden.




Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page